Tjenester

Her er vår lidenskap! Vi tilbyr tjenester av topp kvalitet innen hår, bryn, styling og Hair Talk extensions.

VÅRE ÅPNINGSTIDER
MANDAG TIL FREDAG: 09 - 20
LØRDAG: 10 - 18

Timebestilling

Hair Extensions – Hair Talk

Hairtalk er verdens ledende leverandør av profesjonelle løsninger for hår og hårløsninger som kun tillbes gjennom autoriserte frisører. Hairtalk ble utviklet i Tyskland 2005 og er nå distribuert i over 50 land. Det som gjør hairtalk helt unikt i tillegg til at håret er av den beste kvaliteten, er den unike løsningen rundt festesystemet. Håret ivaretar brukerens eget hår og sørger for optimal beskyttelse og minimal slitasje.

Les mer om Hair Talk her.

Øyebryn – Fred hamelten

Bryn er en stor del av uttrykket ditt. Naturlige bryn eller markerte bryn. Vi gir deg anbefaling og styler deg slik at du får best mulig resultat.

Les mer om øyebryn-styling her.

Makeup – styling

Vi har dyktige frisører & make-up artister som gir deg veiledning og tips. Vi har også kjempegode produkter som kan kjøpes i salongen. Våre make-up merker er Young Blood og Fred Hamelten.

Les mer om makeup-styling her.

Brudepynting

Vi ønsker å være med på å bidra til at du får den perfekte styling & make-up på den store dagen. Vi kommer gjerne hjem til deg eller der du ønsker å være. Hvis forlovere ønsker styling, kan vi komme med 2 frisører, det er det dere som bestemmer. Kom innom oss eller ring så finner vi den perfekte løsningen for deg.