Om oss

Spektrum Frisør symboliserer et vidt spekter med massevis av muligheter, ett vidt spekter av kunder, ett vidt spekter av produkter, ett vidt spekter av frisører.

Kontakt

VÅRE ÅPNINGSTIDER
MANDAG TIL FREDAG: 09 - 20
LØRDAG: 10 - 18

Timebestilling

Tove-Sissel eier og driver salongen som ble etablert i 1987. Vi har 9 faglærte, fantastiske frisører, som på hver sin måte er unike og genuint interessert i yrket sitt, og opptatt av å gi deg en avslappende og personlig opplevelse.

Vi er en stor og romslig salong som holder til på Oasen Storsenter, Karmøy. Salongen er innredet på en funksjonell, kreativ og inspirerende måte med nøye planlagte løsninger. Faglig dyktighet og yrkesstolthet er en viktig del av vår hverdag. Vi ønsker å hjelpe deg til å være den vakreste versjonen av deg selv. Inspirasjonen vår får vi fra kurs og visninger som vi stadig er med på både i inn og utland. Vi ønsker det beste for våre kunder og strekker oss langt for at nettopp du skal bli fornøyd og ønske å komme tilbake til oss. Vi har ett stor nedslagsfelt med kunder fra hele område og distrikte.

Vi har adskilt dame- og herreavdeling med felles vaske-sone. Grønne planter og friske blomster er en viktig del av interiøret vårt.

Gleder oss til å se deg i salongen, velkommen skal du være:)

Tina Kvilhaug

Tina er en dyktig og engasjert frisør. Tok fagbrevet sitt 2020 og begynte i teamet hos oss i sommeren- 21 noe som vi er veldig glad for! Hun trives godt med å utføre de fleste typer arbeid, men har en forkjærlighet for farge teknikker, og farger både lyse & mørke hår. Herre klipp er også en behandling Tina liker godt.

Alltid imøtekommende og kundevennlig, og liker seg godt i salongen når det er travelt og mye som skjer. Når du sitter i stolen til Tina vil du bli godt ivaretatt av en behagelig og positiv frisør, som ønsker at du skal slappe av og nyte behandlingen hos oss. Tina tar også hull i ørene.

Velkommen skal du være!

Anna Karamina

Anna er vår frisør mester fra Tyskland. Genuint interessert i frisør faget, og at du som kunde skal føle deg vell i stolen hos henne.

Anna liker å utføre de fleste behandlinger, klipp dame og herre, lage lyse farger så vell som mørke farger.

Har en spesiell interesse for krøller & bevegelse i håret, er super flink på styling & make-up. Gjør også Hair Talk extensjon.

Anna har massevis av erfaring som kommer oss alle tilgode, super kjekt å ha en voksen og rutinert frisør med oss på laget!

Velkommen skal du være til å bestille en behandling hos dyktige Anna!

Barbro Stange Erland

Frisør

Barbro er en dyktig, alltid positiv og kreativ frisør med mange års erfaring. Hun er flink til å finne løsninger slik at akkurat du blir fornøyd når du går fra stolen hennes. Barbro gir deg det du ønsker, om det er kortere eller lengre hår, striper eller farge. Barbro gjør også hair extensions eller brudestyling. Flink på fletting og oppsett av langt hår. Liker å være oppdatert på kunnskap og deler med glede.

Berit Kristin Sævland

Frisør

Kristine leverer kvalitet i sitt arbeid og er en rutinert og kreativ dyktig frisør. Hun har alltid gode løsninger for det beste resultat. Spesialiteten er stripe og farge-behandlinger. Teknisk forståelse, fullfører til punkt og prikke, noe som gjør at kundene alltid blir fornøyde. Kristine liker å klippe hår, og er den første som melder seg når det gjelder kreative nytenkning i salongen. Har også vært med på en del oppdrag for leverandørene våre. Kristine er Session-Stylist og Hamelten Smart brynstylist. Ønsker du time hos Kristine bestill på Fixit.no Velkommen!

Ina Sofie Stien

Ina Sofie er vår fargerike, faglærte frisør fra nord. Ina begynte hos i 2021 og kommer fra Tromsø. Hadde lyst på nye utfordringer og det er vi super glad for, sååååå kjekt med jenter som viser litt igjen i salongen. Ina gjør de fleste behandlinger, liker ekstra godt å gjøre store farge forandringer. Så har du lyst på litt nye farge kombinasjoner, book deg time på Ina sin liste.

Dyktig på forskjellige klippe teknikker som wolfcut & shaghair sjekk vår instagram konto. Klipper både damer, menn & barn.

Velkommen skal du være til å bestille time hos dyktige Ina!

 

 

Jane Svan Skåland Waage

Frisør og make-up artist

Med sitt engasjement for faget, gir Jane deg de fineste resultater. Hun har en høy standard på sitt arbeid, er kreativ og ønsker alltid å lære seg nye teknikker. Jane har en unik evne til å se håret og kunden for å skape noe vakkert. Hun gir håret nytt liv og skaper noe nytt. Gjør farge og stripe behandlinger, klipper damer og menn. Er en av våre mest erfarne og dyktige på brude styling & make-up. Har studert make-up på Face make-up skole i et år, og er Hamelten Smart brynstylist.

Janette Selsvik

Frisør

Janette har massevis av erfaring og kunnskap, noe som alltid er bra når vi skal sette i sammen ett godt team. Janette er trygg i jobben sin, noe som kundene raskt legger merke til, dette genererer mange lojale og trofaste kunder. Hun er alltid smilende og imøte kommende, ønsker å gjøre det beste for akkurat deg. Janette klipper like mye herrer som damer, striper og farger lange og korte hår, farger vipper & bryn. Er genuint interessert i gode hårprodukter, noe hun setter seg grundig inn i og har masse kunnskap om. Janette er også Hamelten Smart brynstylist.

Natalie Hansen

Frisør

Natalie er vår nye faglærte frisør!

Utfører de fleste typer arbeide, klipper både damer og menn, men har nok en spesiell interesse for lange hår med balayage eller farge kombinasjoner.

Alltid imøtekommende og kundevennlig, ønsker at du skal få en så god opplevelse som mulig når du sitter i stolen hos henne!

Ønsker du time hos Natalie bestill på Fixit.no Velkommen!

Tove-Sissel Kaldheim Grønningen

Frisør og eier

Tove-Sissel startet Spektrum Frisør i 1987 i Haugesund Sentrum med et sterkt ønske om å bygge opp en faglig sterk bedrift. Noen år senere etablerte hun en ny salong på Oasen, og enda en etablering i sentrum og drev disse tre salongene i ni år. Våren 2014 utvidet hun på Oasen Storsenter og fikk alt under et tak. Perfekt! Tove-Sissel lever og ånder for salongen, kreativiteten gir uante muligheter. Blir inspirert av å være på farten i inn og utland, treffe nye folk og få med seg det som skjer rundt frisørfaget. Hun er takknemlig og heldig for å ha så mange dyktige frisør-kollegaer og samarbeide med hver dag.