Hår forlengelse – Hairtalk

2019-12-05

Det spiller ingen rolle om du gjør en full extentsion, eller gjør en utfylling med ett par pakker Hairtalk. Resultatet er at du kan skaffe fantastiske frisyrer. Uansett om ditt hår er kort eller langt, tynt eller tykt, så slipper du å kjenne begrensninger med Hairtalk.

Hairtalk patenterte tapefester er så skånsomme og fordeler vektpåkjennelsen slik at ditt eget hår aldri vil skades av Hairtalk. Snarere tvert imot.

Ditt eget hår får hvile og vokse ut i bedre stand, enn det ville ha gjort uten Hairtalk. Det har vi bevist gang på gang.Den skånsomme påsettingen fungerer selv i de tynneste kvaliteter, så uavhengig av dine forusetninger, så er du ikke begrenset med Hairtalk.

Her kommer noen bilder fra to modeller vi har gjort i salongen. Les mer om hair talk her!