Strand rydding

2018-11-26

Inspirert av vår leverandør Davines Norge sitt samarbeid med miljø kollektivet Nordic Ocean Watch har vi vært på strand rydding.

Dette begynte egentlig med en gjeng lidenskapelige surfere, på Sotra utenfo Bergen, som engasjerer seg i å rydde og beskytte havmiljøet. Deres motto er #Tavaho som betyr å ta vare på havet. Det beskriver en, en kultur hvor vi som bruker havet også bidrar til at det forblir levende. Fordi uten ett levende hav kan vi ikke ha en fungerende planet. Havet har alltid tatt vare på oss, og det er på tide å gi noe tilbake. Vi håper på at vi kan gjøre verden til ett bedre sted hvis flere av oss engasjerer seg.

Vi fylte opp mange sekker med søppel & ting og tang, gjorde en god jobb og hadde noen kjekke å inspirerende timer sammen med kollegaene våre, anbefales!!!