Davines #tavaha Ta vare på havet

2018-11-12

Valget vi har tatt!!!

Da plast hvalen ble funnet like utenfor Sotra i Bergen, kom miljøproblemet rundt hav plast veldig tett på oss. Havet knytter verden sammen, noe som gjør at det globale plast problemet påvirker oss alle. Davines Norge, vår leverandør av Davines produkter, har alltid ønsket å ha en posetiv påvirkning på miljøet og menneskene rundt oss. De har nå inngått ett samarbeid med miljø kollektivet Nordic Ocean Watch, som jobber for å ta vare på havet. Sammen ønsker vi å engasjere frisørene og kundene til å bidra med egne miljøinitiativ. For hvert solgte Davines Essential Haircare produkt vil det bli donert penger til Nordic Ocean Watch, slik at de kan engasjere flere til å ta del i denne viktige saken. Strand rydding vil være en del av tiltakene og vi som salong ønsker å være med på dette, kanskje kommer det flere kreative tiltak etter hver:) Alle bekker små……Ta vare på havet!!!  #tavaha