Om oss

Spektrum Frisør symboliserer et vidt spekter med massevis av muligheter, ett vidt spekter av kunder, ett vidt spekter av produkter, ett vidt spekter av frisører.

 

Tove-Sissel eier og driver salongen som ble etablert i 1987. Salongen er innredet på en funksjonell, kreativ og inspirerende måte med nøye planlagte løsninger. Adskilt dame- og herre avdeling med felles vaske sone. Grønne planter & friske blomster er en viktig del av interiøret vårt.

Vi har 8 fantastiske frisører,  som på hver sin måte er unike og genuint interessert i yrket sitt, og opptatt av å gi deg en avslappende og personlig opplevelse. Faglig dyktighet og yrkesstolthet er en viktig del av vår hverdag. Vi ønsker å hjelpe deg til å være den vakreste versjonen av deg selv.

Inspirasjonen vår får vi fra kurs & visninger som vi stadig er med på både i inn og utland. Vi ønsker det beste for våre kunder og strekker oss langt for at nettopp du skal bli fornøyd og ønske å komme tilbake til oss.

Vi elsker jobben vår og vårt ønske er at du skal skinne når du går ut fra oss!

Bli kjent med vårt team her!

Tove-Sissel Kaldheim Grønningen

Frisør og eier

Startet Spektrum Frisør i 1987 i Haugesund Sentrum med et sterkt ønske om å bygge opp en faglig sterk bedrift. Etablerte noen år senere en ny salong på Oasen, og enda en etablering i sentrum og drev disse tre salongene i ni år. Våren 2014 utvidet jeg på Oasen og fikk alt under et tak. Perfekt! Jeg lever og ånder for salongen, kreativiteten gir uante muligheter. Blir inspirert av å være på farten i inn og utland, treffe nye folk og få med meg det som skjer rundt faget vårt.

Bestill time hos Tove-Sissel Kaldheim Grønningen

Barbro Stange Erland

Frisør

Barbro er en dyktig, alltid posetiv og kreativ frisør med mange års erfaring. Flink til å finne løsninger slik at akkurat du blir fornøyd når du går fra stolen hennes. Barbro gir deg det du ønsker, om det er kortere eller lengre hår, striper el farge, hairextensjon eller brude styling. Liker å være oppdatert på kunnskap og deler med glede. Barbro er nå i permisjon med jente nr 3 :))) men plutselig er hun tilbake igjen! Vi holder deg oppdatert:)

Bestill time hos Barbro Stange Erland

Berit Kristin Sævland

Frisør

Kristine leverer kvalitet i arbeide sitt og er en rutinert og kreativ dyktig frisør. Hun har alltid gode løsninger for det beste resultat. Spesialiteten er stripe & farge behandlinger, tekninsk forståelse, fullfører til punkt og prikke, noe som gjør at kundene alltid blir fornøyde. Kristine liker å klippe hår, og er den første som melder seg når det gjelder kreative nytenkning i salongen. Har også vært med på en del oppdrag for leverandørene våre. Kristine er Session. Stylist og Hamelten Smart bryn stylist. Ønsker du time hos Kristine bestill på Fixit.no Velkommen!

Bestill time hos Berit Kristin Sævland

Jane Svan Skåland Waage

Frisør og make-up artist

Jane med sitt engasjement for faget gir hun deg de fineste resultater. Hun har en høy standard på sitt arbeid, er kreativ og ønsker alltid å lære seg nye teknikker. Jane har en unik evne til å se håret og kunden for å skape noe vakkert. Hun gir håret nytt liv og skaper noe nytt. Gjør farge og stripe behandlinger, klipper damer & menn. Er en av våre mest erfarne og dyktige på brude styling & make-up. Har studert make-up på Face make-up skole i ett år. Er Hamelten Smart bryn Stylist. Ønsker du å bestille time hos Jane, gå inn på Fixit.no Velkommen!

År som frisør: Siden 2005 Make-up artist siden 2009 år

År hos Spektrum: Siden 2009 år

Bestill time hos Jane Svan Skåland Waage

Janette Selsvik

Frisør

Janette tok fagbrevet i 1993, hun har massevis av erfaring og kunnskap noe som alltid er bra når vi skal sette i sammen ett godt team. Janette er trygg i jobben sin noe som kundene raskt legger merke til, dette genererer mange lojale og trofaste kunder. Hun er alltid smilende og imøte kommende og ønsker å gjøre det beste for akkurat deg. Janette klipper like mye herrer som damer, striper og farger lange og korte hår, farger vipper & bryn. Er genuint interessert i gode hår produkter, noe hun setter seg grundig inn i og har masse kunnskap om. Janette er Hamelten Smart bryn Stylist. Ønsker du time hos Janette kan du bestille på Fixit.no Velkommen skal du være!

Bestill time hos Janette Selsvik

Runa Grønnestad Schmeichler

Frisør

Runa leverer høy kvalitet i arbeide sitt og har alltid løsninger for det beste resultat. Hun har en egen evne til å komme i god kontakt med kunden slik at en alltid føler seg godt tatt imot og trygg i stolen hos Runa. Hun ser deg og tar seg god tid til å finne ut hva hver enkel kunde vil ha. Klipper like mange menn som kvinner, liker å jobbe med stripe & farge behandlinger. Har en ekstra sans for oppsett & flette teknikker, make-up og brude styling. Utføre også Hairextensjon. Runa er Hamelten Smart bryn Stylist og Session.Stylist. Ønsker du å bestille time hos Runa gå inn på Fixit.no Velkommen!

År som frisør: Siden 2016 år

År hos Spektrum: Siden 2013 år

Bestill time hos Runa Grønnestad Schmeichler

Amalie Kaldheim Grønningen

Frisør

Amalie er en effektiv og løsnings orientert frisør og ønsker å gi deg den beste behandlingen. Hardt arbeidende og flink i faget sitt, genuint interessert i at nettopp du skal bli fornøyd. Prøver ut nye farge teknikker, klipper damer & herrer. Utfører oppsett, fletting og make-up med stil. Har nettopp gjennomført Session.Styling stylist, er også Hamelten Smart bryn stylist. Gjør mange fine bryn stylinger. Står på for å finne gode løsninger, har masse produkt kunnskap, noe som gjør at du som kunde får håret ditt bra til hjemme. Ønsker du time hos Amalie bestill på Fixit.no Velkommen skal du være!

Bestill time hos Amalie Kaldheim Grønningen

Carina Nybjørk

Frisør

Carine er en av våre nye faglærte frisører. Hun gjør de fleste behandlinger, klipper damer, menn og barn. Carine er en nøyaktig og genuint interessert frisør, gjør det hun kan for at nettopp du skal bli fornøyd. Ønsker du time hos Carine gå inn på Fixit.no Velkommen skal du være:)

Bestill time hos Carina Nybjørk

Simone Samsonsen

Frisør

Simone er Haugesunds jente som har bodd 6 år i Bergen og nå flyttet hjem. Heldige oss som har fått Simone med i teamet vårt. Faglært, rutinert frisør som gjør de fleste type behandlinger. Klipper damer, menn og barn. Er spesielt god på farge endring på lange, blonde hår. Ønsker du time hos Simone gå inn på Fixit.no Velkommen skal du være:)

År som frisør: 6 år år

År hos Spektrum: Mai 2019 år

Bestill time hos Simone Samsonsen